شعار سال
یکشنبه 07 اردیبهشت 1404
  • 1404/01/24 - 13:40
  • - تعداد بازدید: 62
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل دفتر سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور :

حسین بابایان: تحول پیش از آنکه نیازمند دستور باشد؛ نیازمند مشارکت و همدلی است.

جلسه ستاد ارزشیابی مهارت و سنجش صلاحیت حرفه ای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان‌شرقی در مرکز سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با حضور حسین بابایان، مدیرکل دفتر سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، فرهاد نظری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، بهروز امامی، معاون دفتر فنی سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای سازمان و اعضای ستاد سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در محل بزرگترین مرکز سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای کشور در شهر تبریز برگزار گردید.

 بابایان در این جلسه  با اشاره به اهمیت مهارت و مهارت افزایی و لزوم به روز رسانی و تحول در این حوزه افزود: تحول پیش از آنکه نیازمند دستور باشد؛ نیازمند مشارکت و همدلی است.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه سنجش باید تحول ایجاد کنیم و منشاء اثر باشیم. هیچ تغییری با دستور اتفاق نمی افتد و باید بپذیریم که اهداف مشخصی داریم و باید به آن سمت حرکت کنیم.

مدیرکل دفتر سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه گفت: موضوع ایجاد مراکز سنجش و رفتن به سمت صلاحیت های شغلی و حرفه ای جزو برنامه های سازمان در ایام پیش رو خواهد بود.

وی افزود: در ابتدا با ایجاد مراکز ملی، استانی و مراکز مجری با رویکرد اجرای صلاحیت های شغلی، برنامه ریزی هایی صورت گرفته است که امیدواریم با مشارکت تلاشگران عرصه مهارت آموزی بتوانیم در راستای دستیابی به اهداف عالیه سازمان با همدلی کارها را پیش ببریم.

وی با اشاره به این موضوع که در قانون اساسنامه به صراحت وظیفه صلاحیت های شغلی بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه ای گذاشته شده است خاطر نشان کرد: یکی از برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور این است که در هفته ملی مهارت در کشور تعداد 10 مرکز استانی  و یک مرکز ملی را ایجاد نماییم و تا انتهای سال نیز بتوانیم استان های دیگر را هم اضافه کنیم.

حسین بابایان ادامه داد: مشکلی که در این راستا وجود دارد عدم وجود ادبیات و برداشت یکسان بازیگران این عرصه است و همه نقش آفرینان این عرصه، متاسفانه برداشت های یکسانی از این واژه ها ندارند که این امر با برنامه ریزی های منظم و همدلی و مشارکت امکان پذیر خواهد بود و باید به سمت استقلال از نظر ساختار سازمانی برویم.

وی در پایان تصریح نمود: باید بتوانیم در خصوص اعتبار بخشی به گواهینامه های مهارت برنامه ریزی و اقدامات ارزشمندی انجام دهیم تا بتوانیم جایگاه مهم و رفیع مهارت آموزی و گواهینامه مهارت را به جامعه برگردانیم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا
  • کد خبر : 121636
کلمات کلیدی
حکیمه حسن زاده
خبرنگار

حکیمه حسن زاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب